Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Κυκλοφορεί η νέα R9 290X Vapor-X OC 8GB











Μπορείτε να κάνετε κλικ στην φωτογραφία παραπάνω για περισσότερες πληροφορίες!
Επίσης μπορείτε να από το site της Sapphire να αγοράσετε την κάρτα γραφικών!
Από εδώ την αγοράζετε

H SAPPHIRE κυκλοφορεί την κάρτα R9 290X Vapor-X OC με 8GB
Η νέα αυτή κάρτα συνδυάζει VaporChamber Cooler με Tri-X και άλλα νέα χαρακτηριστικά για βέλτιστη απόδοση και την υποστήριξη 4K
Η SAPPHIRE technology, μεγαλύτερος κατασκευαστής και παγκόσμιος προμηθευτής των γραφικών καρτών AMDμόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία του συναρπαστικού νέου μοντέλου καρτών γραφικών της νέας επιτυχημένης σειρά R9Το νέο αυτό μοντέλο της SAPPHIRE R9, το 290X 8GB Vapor-X OC προσθέτει το καινοτόμο και κυρίαρχο 8GB frame buffer στη ήδη επιτυχημένη και βραβευμένη τεχνολογία ψύξης και εργοστασιακό overclock για να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις σε πολύ χαμηλής έντασης θόρυβο.
Tο νέο Vapor-X cooler χρησιμοποιεί την τελευταίας γενιάς και με εγκωμιαστικές κριτικές δομή της SAPPHIRE, τηνTri-X η οποία περιλαμβάνει πέντε αγωγούς θερμότητας και τρία αποτελεσματικά ανεμιστηράκια. Ο κύριος αγωγός θερμότητας αποτελείται από το ηγετικό προϊόν αυτή την εποχή στην εν λόγω αγορά ένα αγωγό 10mm πλαισιωμένο από 2 αγωγούς των 8mm και δύο αγωγούς των 6mm εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας μέσα από τον ψύκτη. Οι τρεις αγωγοί των 90mm χρησιμοποιούν ειδικά φτιαγμένες αεροτομές για μέγιστη ροή αέρα με τον ελάχιστο θόρυβο, και είναι εξοπλισμένοι με δύο σετ ειδικών ρουλεμάν που απωθούν την σκόνη. Το κομψό περίβλημα του ανεμιστήρα περιέχει επίσης φορμαρισμένους οδηγούς για να ελέγχουν τη ροή του αέρα κατά μήκος και μέσω του ψύκτησυμπεριλαμβανομένου και του κυκλώματος ελέγχου ισχύος. Ο συνδυασμός των τεχνολογιών Vapor-X και Tri-X έχουν ως αποτέλεσμα θερμοκρασίες από 5-10 βαθμούς χαμηλότερες στο GPU από το Tri-X μόνο του – προσφέροντας το κορυφαίο σύστημα ψύξης σε αυτή τη γενιά των γραφικών καρτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου